In 40 dagen online.. afgestemd op uw organisatie?

Een paar illustratieve voorbeelden van ons werk in organisaties:

  • Ministerie van Defensie

    Hoe kunnen we handigheid krijgen in het gebruik van nieuwe en sociale media? We geloven er in dat het ons werk makkelijker, effectiever, sneller zal maken. Maar we hebben stimulans en begeleiding nodig bij het experimenteren met nieuwe tools en het ontwikkelen van vaardigheden als ‘professionele focus vinden’, ‘actief online netwerken’ en ‘betekenis geven aan wat we online tegenkomen’.

    In 2014 hebben zeven medewerkers van de afdeling Opleidingen deelgenomen aan ‘Bouw je eigen online reputatie‘. Zo hebben ze met elkaar gewerkt aan een sterkere professionele focus en online zichtbaarheid in de organisatie.

  • ROC Midden Nederland

    Gebruik van sociale media heeft grote invloed op het onderwijs. Toepassen van een concept als ‘flipped classroom’ maakt dat je bepaalde delen van het programma naar voren haalt, zodat je de les zelf voor interactie en oefening kunt gebruiken. Ook kun je besluiten om in de les gebruik te maken van online tools. Deze route volgen, vraagt om opdoen van eigen ervaring met het gebruik van sociale media: handige tools kennen, nieuwe leermogelijkheden ontdekken, ervaren wat online leren vraagt.

    180 medewerkers van ROC Midden Nederland nemen deel aan ‘Snel en Slim online aan de slag’. In vier groepen wisselen ze ervaringen uit en elke groep komt drie keer bij elkaar. In die bijeenkomsten staat vertaling naar de lespraktijk centraal. We oogsten de ervaringen, inzichten en ideeën uit het traject middels het maken van een ‘magazine': een mooi tastbaar product om te verspreiden in de organisatie.

arrow

Eén van de In 40 dagen online cursussen als vertrekpunt.

Een aantal opdrachten specifiek ontwikkeld voor specifieke organisatiecontext

Mogelijkheid om face-to-face bijeenkomsten toe te voegen

Meefaciliteren als organisatie? Dat kan!

Oogsten van de opbrengst middels (online) magazine of video

Wil je hier meer over weten?

Neem contact met ons op.

Per mail naar info@ennuonline.com
Sibrenne Wagenaar  Tel. 06 23692942
Joitske Hulsebosch  Tel. 06 44730093